Arnøya kuuluu kuntaan nimeltä Skjervøy Tromssan läänissä. Kunta koostuu useista saarista, jotka ovat Arnøya, Kågen, Laukøy, Uløya ja Skervøya. Skervøy on kuntakeskus, missä asuu noin 2300 ihmistä, yhteensä saarilla on asukkaita noin 3000. Tällä saarella on asukkaita noin 360, kooltaan saari on 276 km² , tänne on tiheä lauttayhteys ja matka kestää noin 30 minuuttia. Lauttaan sopivat kaikenlaiset ajoneuvot, lisäksi saarelle pääsee Tromsø- Skervøy reitillä liikennöivällä pikaveneellä (ei autoille), matkan kesto on noin kaksi tuntia. Tiestöä saarella on 75 km, kaksi kauppaa, useita majoituspaikkoja ja kaksi polttoaineen jakelupistettä.
Elinvoimaisia kyliä on neljä, Lauksletta, Arnøyhamn, Akkarvik ja Årviksanden. Muut saaren kylistä eivät ole ympäri vuoden asuttuja, ne ovat lomailukäytössä kuten saaren pohjoisrannalla sijaitseva Nord-Rekvika.


Hälytysnumerot Norja: Poliisi 112 Palokunta 110
Lääkäri 113 Myrkytyskeskus 22 59 13 00

torstai 20. joulukuuta 2012

NIBIRU

Nibiru, joka tunnetaan myös Neberuna, Neibiruna ja planeetta X:nä, on kutkuttanut  ihmisten mieliä jo vuosituhansia.


Päivitys 24.03.2020 kirja luettavissa ilmaiseksi täältä.
Update 24.03.2020 book is available for free here.
Nyt laitan myös oman panokseni esille, kirjani on viimeinkin valmis ja ryhdyin e-kirjailijaksi. Teki todella hyvää antaa kirjan olla lepotilassa ja saada siihen hieman etäisyyttä sekä lukea se uusin silmin, lisäksi vaihdoin myös kirjani nimen!    

Turhien rönsyjen poisto ja sujuvan kieliasun loppusäätö olivat vaativin vaihe, se ei olisi onnistunut minulta ilman loistavaa kustannustoimittajaa sekä tarkkoja esilukijoita.

                                         Lämmin kiitos teille kaikille.

Pidän kirjan kirjoittamista yhtenä taidemuotona ja olette varmasti huomanneet, että kokeilen niitä ennakkoluulottomasti. Kun vertaan esimerkiksi kirjan kirjoittamista ja patsaan tekemistä keskenään, niin kirjoittaminen antaa pitkäkestoisemman luomisen riemun.

Oli huikea tunne kun sanoista alkoi muodostua tarina, joka piirtyi silmissä kuin elokuva, muuttuen flow-tilaksi jossa olin vain katsoja. Ainoa haaste silloin oli se, että pystyinkö muuttamaan sanoiksi kaiken sen mitä näin ja koin. 

 Books GoogleHuomiselle päivälle, 21.12.2012, on jälleen luvassa maailmanloppu, voin kertoa että se on peruttu toistaiseksi...


Kirja sisältää muun muassa muinaisuutta, nykyisyyttä, huomista, uskontoa, maailmankaikkeutta, filosofiaa, numerologiaa sekä elämää ja kuolemaa...


Tässä vielä muutamia otteita kirjani sivuilta:

” ... ei Nibiru  ole tulossa vaan että te olette menossa sitä kohti ja lajien joukkotuhot ovat johtuneet siitä kun maan ekvaattoritaso...”

”Meitä ei erota muusta luomakunnasta meidän niin sanottu älykkyytemme,  joka on vain luonnon valinta, meidät erottaa usko. Ilman sitä me olisimme vain evoluutioportaiden huipulla, usko tekee meistä ihmisiä ja siksi sinäkin...”

"...löytyvät intialaisista sanskritin kielellä olevista Veda-kirjoista, joissa kuvaillaan Vimana-nimisiä lentolaitteita. Saksalaiset poimivat kyseisen moottorin valmistusohjeen noista eepoksista."

"Jos jokainen meistä eläisi tässä maailmassa aina, ei katoaisi, lähtisi tai tulisi, niin maailmankaikkeus ei olisi mitään, sillä se ei elä ilman muutosta ja kasvua. Jää hyvästi ystäväni." 

”Silloin ymmärsin kuinka paljon ihmisiä palkitaan vain pienillä metallinpaloilla, joiden eteen ihmiset ovat valmiita uhraamaan kaiken, olipa kyseessä  sitten sota tai rauha. Siksi en...” 

”Pieni poika seisoi savisen tien reunalla, kuluneet housut oli käännettyinä polviin ja hento vartalo hytisi alkusyksyn koleudessa, paljaat jalat olivat aivan saven peitossa. Vanhin pintakerros oli jo vaalentunut ja alkoi halkeilla. Variksensaappaat, naurahti poika...”

”Kuvitellaan, että olemme kuin keihäs joka on heitetty pisteestä A pisteeseen B ja matkalla siihen osuu nuoli, silloin  päädymme pisteeseen C.”

”Nollan eteen laitettuna ykkönen eli numero kymmenen yhdistää kaikki aikaisemmat numerot, sisältäen osia kaikista edeltäneistä numeroista. Se on luomisen, luomattomuuden, alun, lopun, vallan, voiman, elämän ja tyhjyyden symboli."

"Minulle tuo Sichuanin maanjäristys merkitsi paljon, sen tuhosi pahiten Yinxiun pikkukaupungin, josta 80 % tuhoutui täysin. Se oli minun kotikaupunkini."

”Sydämenlyöntejä olisi molemmilla elämänsä aikana yhtä monta  ja  myös itse elämä olisi  yhtä pitkä, mutta jos nämä aikatasot pystyisi asettamaan rinnakkain, toinen eläisi kolme kuukautta ja toinen 80 vuotta.” 

”Eräs heistä oli Abu Abdullah Muhammad Ibn Battuta, hieno ja oppinut mies Marokosta. Hän sai meiltä alkuperäisen kartan, josta on kopioitu Piri Reisin kartta.” 

”Voi pahus sinun kanssasi, olisihan tuo pitänyt arvata, olet uteliaan sitkeä pentele loppuun asti. No hyvä on, mutta et sitten paljasta keneltä kuulit. Olet varmasti kuullut Nikola Teslan tehneen myös..." 

Tämän blogin kautta päivitän tietoja ja huomioita kirjasta. Otan lukijoilta mielelläni vastaan kaikki ruusut ja risut, kehittyäkseni lisää myös tässä taidemuodossa. Mikäli sinulla on kysyttävää itse kirjasta, vastaan parhaani mukaan.

Tämä kirja on omistettu huomiselle, joka oli eilen.

Päivitykset:
28.12.2012 Mikäli luet e-kirjoja kotikoneella ja haluat parantaa lukukokemusta, niin hanki selaimellesi sopiva ePub laajennus. 
Oheisen listan ylinmäinen MagicScroll on yksi hyvä Ghromelle:


22 kommenttia:

Tiitsa ( Tuula Laakso) kirjoitti...

Nyt se on sitten siinä, hienoa ja onneksi olkoon. Kävin jo kurkkimassa ja omakseni haluan.;)

KooTee kirjoitti...

Onneksi olkoon, tuo on taas yksi uusi aluevaltauksesi taiteen saralla. On hienoa olla monilahjakkuus.

Oikein antoisaa uutta vuotta sinulle sinne pohjoiseen, revontulien maahan.

Jael kirjoitti...

Onnea tuoreelle kirjailijalla ja menestystä Nibiru.-kirjalle!

Tuula kirjoitti...

Paljon onnea kirjan ilmestymisen johdosta! Olet sinä aikamoinen kaveri. Lähdempä kurkkimaan minäkin :).

Anonyymi kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut sinulle - renessanssitaiteilija!
Et mistä tahansa pikkujutusta tarinaasi kerrokaan, wau! Täytyypä selvittää, miten tämän jännityksen pääsen lukemaan.

marjukka kirjoitti...

Toiset tekee mitä osaa, sinä teet mitä haluat! Onnittelut kirjasi johdosta. Hauskaa Joulua ja Riemukasta Uutta Vuotta sinulle!

Hanne kirjoitti...

Onnea sinulle, hienon päivän olet valinnut kirjasi julkaisupäiväksi! Itse melkein toivon, että huomenna tulee maailmanloppu - tämän tällaisen maailman loppu, ja valo alkaa lisääntymään paitsi taivaalla niin myös ihmisten mielissä ja sydämissä... Kirjasi tulee luettavaksi, ehkä jo joulunpyhinä, täällä etelässä, mutta saman otavan alla:)

Sirpa kirjoitti...

Lämpimät onnittelut uuden kirjasi johdosta, käynpä oikein ajan kanssa kurkkaamassa.

Eko kirjoitti...

Menestystä Kirjailijalle ja Uudelle-Teokselle.
On paneuduttava ajan kanssa...
Joo.. tuosta maailman lopusta - meille yritti se uusi jääkausi - olisi siinäkin kestämistä.
Peruttu... peruttu... molemmat.
Hyvää Joulun-Aikaa...

Sussi kirjoitti...

Onnittelut ja menestystä kirjalle!

Perhotar kirjoitti...

Onnea ja menestystä kirjallesi ! Pienet pätkät kirjastasi sai mielenkiintoni heräämään :) Käynpäs vilkaisemassa kirjaesittelyä. Tämä syksy on ollut luomisen aikaa monelle, kirjoja on syntynyt paljon.

Liplatus kirjoitti...

Paljon Onnea ja lukijoita Sinulle ja kirjallesi!

Menempä katsomaan.

Joulunrauhaa Sinulle!

Bitch kirjoitti...

God jul til deg og en spesiell nyttår!

Mayo kirjoitti...

Taidan ottaa omaa lomaa, että ehdin tutustua kirjaasi. No, ehkä se ei ole katoamassa minnekään. Otteet olivat kiinnostavia.

Hyvää joulua sinulle ja ota välillä "luova tauko" ja keskity maalliseen : )

Dmitry Voevodin kirjoitti...

Поздравляю с Рождеством Христовым! В этот светлый праздник хочу пожелать мира и спокойствия в вашем доме, добра, взаимопонимания, достатка, любви, счастья, душевного равновесия, успехов во всех начинаниях, побольше радости, крепкого здоровья и всех благ! Пусть оправдываются все ожидания и сбудутся самые заветные мечты!
Merry Christmas and a Happy New Year!

will-Art kirjoitti...

Lupaava kirja.

Kaunis!

Tiitsa ( Tuula Laakso) kirjoitti...

Ostin kirjan jo tammikuussa, mutta ehdin tai siis sain aikaseksi ladata lukuohjelman läppärille vasta nyt ja luin kirjan viime yönä.
On sinulla ollut siinä valtava työ, mutta tykkäsin kovasti. Hyvin se piti otteessaan ja loppuakohden jo silmäilin sivunumeroita.. pahus tuo verran enää jäljellä. Myönnän, että loppu yllätti, mutta hetken harkittuani, niinhän se on...
Kiitos.

Arnoya Ari kirjoitti...

Kiitos, on mukava saada palautetta, ilman sitä en voi tehdä päätöstä jatkanko kirjoittamista.
E-kirja oli minullekin uusi asia ja vasta jälkikäteen ymmärsin kuinka paljon niiden hinnoista puhutaan, pahoittelen etten heti ruuvannut hintaa alas.

JPK kirjoitti...

Miten tämä onkaan mennyt minulta ohi! Paljon onnea esikoiskirjailijalle! Luin näytteet. Olen joskus aikaisemmin lukenut jotain tämäntyyppistä ja tykkäsin kovasti. Lataan kirjasi varmasti tuossa ennen kesälomaa, ehtii sitten paneutumaan siihen paremmin. Veikkaan että sinun kannattaa jatkaa valokuvauksen lisäksi myös kirjoittamista:)

mielenkuviajatarinoita.Blogspot.com kirjoitti...

luin tämän kirjasi yhtä kyytiä, se kertoo sen että kirja tempaisi mukaansa ja piti kiehtovassa otteessaan loppuun asti. toivon että ehdit ja jaksat vaikka pimeän kaamoksen aikana kirjoittamaan lisää, olet lahjakas kirjoittaja, kun lisäksi hallitset hyvin tietokoneen ohjelmat niin anna palaa. kaikki kuvasi ovat puhuttelevia nykyinen panneri kuva on lumoava, kun en näe sitä maisemaa missään luonnossa, sitä täytyy käydä katsomassa täällä, satujen maailmassa. kiitos Ari

Arnoya Ari kirjoitti...

Kiitos kannustavista sanoista, itselleni on tärkeintä että joku lukee kirjani.
Kirja tyhjästä ilman lukijoita ei ole luettu kirja.

Irja Viirret kirjoitti...

WoW ~♥~ olit aikaasi edellä:)