Arnøya kuuluu kuntaan nimeltä Skjervøy Tromssan läänissä. Kunta koostuu useista saarista, jotka ovat Arnøya, Kågen, Laukøy, Uløya ja Skervøya. Skervøy on kuntakeskus, missä asuu noin 2300 ihmistä, yhteensä saarilla on asukkaita noin 3000. Tällä saarella on asukkaita noin 360, kooltaan saari on 276 km² , tänne on tiheä lauttayhteys ja matka kestää noin 30 minuuttia. Lauttaan sopivat kaikenlaiset ajoneuvot, lisäksi saarelle pääsee Tromsø- Skervøy reitillä liikennöivällä pikaveneellä (ei autoille), matkan kesto on noin kaksi tuntia. Tiestöä saarella on 75 km, kaksi kauppaa, useita majoituspaikkoja ja kaksi polttoaineen jakelupistettä.
Elinvoimaisia kyliä on neljä, Lauksletta, Arnøyhamn, Akkarvik ja Årviksanden. Muut saaren kylistä eivät ole ympäri vuoden asuttuja, ne ovat lomailukäytössä kuten saaren pohjoisrannalla sijaitseva Nord-Rekvika.


Hälytysnumerot Norja: Poliisi 112 Palokunta 110
Lääkäri 113 Myrkytyskeskus 22 59 13 00

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Leonardo da VinciNyt tulee taajaan kuvia, eilen innostuin Leonardo da Vinci omakuvasta jonka hän on tehnyt punaliidulla. 
Ajattelin kaivaa kasvot esiin tässä lopputulos .... menee se juhannus näinkin ;)14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juhannus menee oikein hyvin näin :-)
Hieno työ! Ilmeikkäät silmät, kiihkeät, uteliaat, aivan kuin voi kuvitella Leonardolla olleen. Työssä on hieno pintarakenne, tulee mieleen vanha työ. Varo vaan tai työsi tullaan takavarikoimaan, koska sitä luullaan alkuperäiseksi. Joko saat suuret rahat tai päädyt telkien taakse :-D

Lasse kirjoitti...

Awesome Ari!

orvokki kirjoitti...

Upea tuo aito ari.
Hyvä tapa viettää (sateinen) juhannus. Ts. aatto oli kaunis, mutta tänään sataa koko päivän.

Liplatus kirjoitti...

Johan eloisan tarmoa uhkuvan Leonardon loit.

Koneella täälläkin.
Piliveillyt ja sadellut on, että tuli paneuduttua "Tarjan tuumailut ja kuvalliset" kuvat.fi sivun tekoon tänään.
http://tarjahoikkala.kuvat.fi/

Tervetuloa sinnekkin ja mukavat loppu jussit!

Tiitsa kirjoitti...

Et siis samoillut ylös tunturiin?
No, koneella istuminen on se toinen vaihtoehto ;)
Ensisilmäyksellä katsottaessa, en kyllä olisi pystynyt sanomaan kumpi ei ole sinun tekemäsi. Vieläkin kaihertaa pieni epäilys takaraivossa ;), ettei vaan olisi Aria molemmat.
Oikeesti, upeaa työtä, taitosi on uskomaton, en edes tajua kuinka tuon olet tehnyt. Toisinpäin tehtynä menisi meikäläisellekin jakeluun, mutta....
ONNITTELEN.

Yaelian kirjoitti...

Tulipa Leonardosta hieno ja hyvän näköinen;D Miten teit tuon?

orvokki kirjoitti...

Villit askeleet (http://villitaskeleet.blogspot.fi/) kiittää upeasta videovinkistä. En ole koskaan tuollaista katsellut, joten nyt oli aika.

Pessi kirjoitti...

Siis kumpi noista oli se aito ja alkuperäinen? ;) Tämä on taidetta. Kiitos!

Ari kirjoitti...

Tarkennus punaliitu työ on alkuperäinen, kuvan tein pc:llä.

Anonyymi kirjoitti...

Aloitan huomenna uuden mandala-maanantain. Tule mukaan, kerron huomenna lisää :-)

a-kh kirjoitti...

Kas hassumpaa.

Ignacio Santana kirjoitti...

Hola, Ari!!!

Hoy he podido dedicar el día a saludar y disfrutar de los trabajos de l@s amig@s que, como tú, me siguen y apoyan incondicionalmente...muchas gracias, de verdad!!!

Un gran abrazo!!! ;)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Monipuolinen mies olet, totta tosiaan. Sait pehmennettyä äreän ja maailmaan pettyneen Leonardonkin vähän inhimillisemmäksi. Kyllä, kuvissa on sama mies ja mieluimmin tapaisin tuon maalauksen kaltaisen kuvan miehen kuin punaliidulla kuvatun äreän ja yksinäisyyteensä hukkuvan miehen. Loistavaa työtä ja sen kunniaksi pitsit lentelevät kattoon ja seinille...:)

Ari kirjoitti...

Thank you a lot of comments.
Kiitos paljon kommenteista.