Arnøya kuuluu kuntaan nimeltä Skjervøy, Tromssan läänissä. Kunta koostuu useista saarista jotka ovat Arnøya, Kågen, Laukøy, Uløya ja Skervøya joka on myös kuntakeskus missä asuu noin 2300 ihmistä, yhteensä saarilla on asukkaita noin 3000. Tällä saarella on asukkaita noin 360 kooltaan saari on 276 km2, tänne on tiheä lauttayhteys, matka kestää noin 30 min. Lauttaan sopii kaikenlaiset ajoneuvot, lisäksi saarelle pääsee Tromsø- Skervøy reitillä liikennöivällä pikaveneellä (ei autoille), matkan kesto on noin 2 tuntia. Tiestöä saarella on 75 km, 2 kauppaa, useita majoituspaikkoja ja 2 polttoaineen jakelupistettä.
Elinvoimaisia kyliä on neljä, Lauksletta, Arnøyhamn, Akkarvik ja Årviksanden, muut saaren kylistä eivät ole ympäri vuoden asuttuja ne ovat lomailukäytössä, kuten saaren pohjoisrannalla sijaitseva Nord-Rekvika.

Hälytysnumerot Norja: Poliisi 112 Palokunta 110
Lääkäri 113 Myrkytyskeskus 22 59 13 00

tiistai 10. huhtikuuta 2012

AIKA


Aika on tässä ja nyt, sitä ei voi ostaa sillä se on jo meillä. On vain valittava mihin sitä käyttää, sillä se riittää kyllä kaikkeen.
Nyt minä kirjoitan, sillä on turha sanoa jälkeenpäin ettei ollut aikaa.

Tuo kello on tavallinen mustavalkoinen muovikello, käytin aikaa ja patinoin sen.  Muokkasin lisäksi kuvasta  viisarit pois, sopii mielestäni paremmin aiheeseen noin.

Lisäksi luin tänään kiinalaisia sananlaskuja ja tämä jäi mieleen:

"Minua suututti, sillä minulla ei ollut kenkiä. Sitten tapasin miehen, jolla ei ollut jalkoja". 

Nyt palaan kirjoitamisen pariin ja kun tuon kellon viisarit ovat puoli.... niin palaan taas.